opc_loader

T-Sac Theezakjes Kopje

2,44

T-Sac Theezakjes - Ongebleekte Theefilterzakjes - Voor 1 Kopje Thee - 100 stuks!

T-sacs zijn handige wegwerp theefilterzakjes voor losse thee en kruiden die gemaakt zijn van ongebleekt papier. De gepatenteerde theezakjes hebben een extra lange flap bij de sluiting zodat een filterhouder niet nodig is.

Bij het bereiden van thee is het van belang dat de bestanddelen in de melanges voldoende ruimte om zich heen hebben waardoor de actieve ingrediënten zich volledig kunnen ontplooien. Hierdoor neemt de effectiviteit toe, maar ook de geur en smaak van de thee worden vele malen intenser.

Hoe werkt een T-sac theefilter?

T-sac theefilters zijn uitermate eenvoudig in gebruik. Je opent het doosje aan de zijkant waarna je een leeg theezakje eruit neemt. Vouw de onderkant iets open en duw lichtjes de zijkanten van de bovenzijde naar binnen zodat het zakje zich opent. Schep nu met een lepel of maatschepje een klein beetje kruiden- of vruchtenmelange in het zakje. De benodigde hoeveel is afhankelijk van de soort kruiden maar ook van een persoonlijke voorkeur voor een sterke of wat mildere smaak. 

Zorg in ieder geval goed dat er voldoende ruimte in het zakje overblijft zodat de kracht van de bestanddelen volledig benut kan worden. Plaats het zakje nu rechtop in een theekop of kleine theepot en giet kokend water in het kopje. 

Met extra lange flap

Afhankelijk van de soort kruiden kun je het zakje er enkele minuten in laten trekken. Bij veel kruiden- en fruitmelanges kan het theezakje ook gewoon in de kop thee blijven zitten. Je kunt, nadat de thee goed heeft kunnen trekken, het flapje om de rand van het kopje vouwen, zodat het drinken wordt vergemakkelijkt.

Chloorvrij papier

De T-sac theefilterzakjes zijn vervaardigd van chloorvrij papier en kunnen na gebruik bij het gft-afval worden weggegooid.

De filterzakjes zijn vervaardigd uit houtcellulose en cellulose uit Manilla vezels. Hiervoor worden alleen de beste vezels geselecteerd die afkomstig zijn uit de Filippijnen en Equador. Dit zorgt voor een stevige kwaliteit papier die toch dun en voldoende poreus is.

Maat 1

Deze verpakking bevat de kleinste maat filterzakjes en is geschikt voor een kopje of een kleine theepot. De T-sac filterzakjes zijn tevens verkrijgbaar in maat 2

Inhoud pak

Een verpakking bevat 100 losse wegwerp filterzakjes.

T-Sac Theezakjes Kopje does not have any reviews yet. Share your experiences and post a review.
T-Sac Theezakjes Kopje


Matching Products For:

Last viewed items