opc_loader

Thee Ei Bal

2,07

Uitverkocht

Thee Ei Bal - Extra grote theebal van roestvrijstaal gaas - 6,5 cm.

Een extra grote thee-bal-ei van maar liefst 6,5 cm in doorsnee, uitgevoerd in roestvrijstaal gaas. Door de grote omvang van de thee-bal hebben de kruiden extra veel ruimte beschikbaar waardoor de actieve bestanddelen zich optimaal kunnen ontplooien, waardoor de thee niet alleen effectiever wordt, maar ook zeker intenser reukt en smaakt.

Hoe werkt een thee-ei?

Het gebruik van een thee-ei is heel eenvoudig. Het ei bestaan uit 2 halfronde helften. Door het roestvrijstalen haakje omhoog te schuiven, opent de bal zich. Je kunt nu de gewenste kruidenmelange toevoegen. 

Let erop dat je genoeg ruimte in de bal vrijlaat zodat het water zich goed rondom de kruiden kan begeven en de etherische oliën, waaronder waardevolle terpenen, zich kunnen vrijmaken. Klem de theebal weer dicht en hang het door middel van het haakje in een theekop of theepot.

Thee Ei Bal heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Thee Ei Bal


Aanbevolen producten:

Winkelwagen
Mijn Account
Gratis Verzenden

> GRATIS verzending voor orders boven €25

> Voor orders onder €25,- is dit €2,50

> Verzendkosten in Europa zijn €5. Boven €50 is GRATIS.

> Verzendkosten buiten Europa zijn €10. Boven €75 is GRATIS.

 

DHL

Hele Plant Extract

Onze CBD producten zijn afkomstig van een extract van de hele plant (bloemtoppen en/of bladeren) en bevatten het volledige spectrum aan cannabinoïden, terpenen en flavonoïden voor een optimaal effect.

 

Hele Plant Extract

 

Recensies
Geen reviews
Laatst bekeken items
2,07