opc_loader

Lavendel Zaden

  Lavendel kweken

  Lavandula angustifolia

  Rijk aan etherische olie

  750 Zaden

2,29

Lavendel Zaden - Lavandula angustifolia

Lavendel, met de botanische naam Lavandula angustifolia, is een heilzaam kruid dat tot de lipbloemenfamilie (Lamiaceae) behoort. De plant is vooral bekend vanwege de violet blauw gekleurde en sterk geurende bloemen.

Volgens sommigen is de naam Lavendula afkomstig van het Latijnse woord lavendus dat staat voor wat gewassen moet worden of van lavare dat wassen betekent. De oude Romeinen en Carthagers gebruikten dit kruid namelijk in baden en in zeep vanwege het sterke aroma en de waardevolle eigenschappen. Volgens anderen is de naam echter afgeleid van lividus, dat blauwachtig betekent.

De naam Angustifolia staat voor smalbladig en verwijst naar de smalle, lancetvormige bladeren waarover de struik beschikt. De bloemen beschikken hebben een puntige vorm en kunnen een lengte van maar liefst 8 cm bereiken. Deze blauwe bloemetjes, maar ook de grijze bladeren, zitten vol olie.

Lavendel Zaden heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Lavendel Zaden


Aanbevolen producten:

Winkelwagen
Mijn Account
Gratis Verzenden

> GRATIS verzending voor orders boven €25

> Voor orders onder €25,- is dit €2,50

> Verzendkosten in Europa zijn €5. Boven €50 is GRATIS.

> Verzendkosten buiten Europa zijn €10. Boven €75 is GRATIS.

 

DHL

Hele Plant Extract

Onze CBD producten zijn afkomstig van een extract van de hele plant (bloemtoppen en/of bladeren) en bevatten het volledige spectrum aan cannabinoïden, terpenen en flavonoïden voor een optimaal effect.

 

Hele Plant Extract

 

Populaire artikelen
Recensies
Geen reviews
Laatst bekeken items